Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 19. maj
Nordsøen

Fredag 20. maj
Nordsøen

Lørdag 21. maj
Nordsøen

Søndag 22. maj
Nordsøen

Mandag 23. maj
Nordsøen

Tirsdag 24. maj
Nordsøen

Onsdag 25. maj
Nordsøen

Torsdag 26. maj
Nordsøen

Fredag 27. maj
Nordsøen

Lørdag 28. maj
Nordsøen

Søndag 29. maj
Nordsøen

Nordsøen

Nordsøen

I Nordsøen tager det norske olieeventyr en dramatisk drejning. En olieplatform går pludselig ned udenfor Ormen Lange-feltet. Forskerne forsøger desperat at finde svaret på den tilsyneladende uforklarlige hændelse.

Norge holder vejret, da det viser sig, at ulykken kun er starten på noget, som skal blive meget mere alvorligt. Et menneskeligt drama på liv og død går i gang, da tusindvis af oliearbejdere pludselig er fanget på platforme i hele Nordsøen.

Den største redningsaktion i Norges historie er en kendsgerning. Midt i dette kaos befinder Sofia (Kristine Kujath Thorp) sig. Hun er en ung iværksætter, som arbejder med meget avancerede undervandsrobotter. Sammen med kollegaen Arthur (Rolf Kristian Larsen) må hun sætte alt på spil i et desperat kapløb med tiden, da det viser sig, at Sofias kæreste er fanget i en ødelagt platform dybt under den frådende havoverflade.