Datapolitik - GDPR

I Rødding Bio vil du ved forskellige lejligheder bliver afkrævet nogle data, som er nødvendige for at vi kan give dig den service og ydelse som vi sælger. Biografen benytter kun disse data i den forbindelse de er tiltænkt.

Billetbestilling: Her beder vi dig oplyse navn, telefonnummer og e-mail, hvilket gør at vi kan håndtere din bestilling i vores billetsystem.
Dine indtastede data gemmes i billetsystem i fem år fra sidste aktivitet, og skulle du ønske at få dine data slettet tidligere, kan du henvende dig til vores dataansvarlige.

Nyhedsbrev: Her beder vi om din e-mail, som sætter os i stand til at sende dig nyheder vedr. biografen og arr. i forbindelse med samme. Du kan til enhver tid afmelde modtagelsen af nyhedsbrevene, dels via linket nyhedsbrev og dels via et link nederst i selve nyhedsbrevet.

Medlemsskab Her beder vi om navn, adresse, telefonnummer, og e-mail adr. Oplysningerne bruger vi for at kunne udsende invitation til biografens generalforsamling, samt for at kunne orientere dig via e-mails omkring tilbud og aktiviteter for medlemmer. Såfremt du udmelder dig af biografen, enten aktivt eller passivt (hvis du undlader at betale medlemskontingent) sletter vi dine data en måned efter udmeldelsen.

Vores dataansvarlige i Rødding Bio er Carsten Karlsen, som kan kontaktes på mail: bio@roeddingbio.dk


Venlig hilsen
Bestyrelsen